сряда, 4 юли 2012 г.

Предваканционни терзания...

... или "Кой бих желала да срещна на плажа?"

Часът е 6:30 сутринта. Предстои последен работен ден преди отпуската. Слънцето пече. Авторката на този блог пие кафе и закусва кроасан. Всяка сериозна мисъл е избягала с писъци пред перспективата да бъде задушена от блондинска глупост. В такива моменти, вдъхновена от общото настроение за любов и море в любимия ми форум, назрява времето за тотална несериозност и мъдри мисли посветени единствено и само на забавлението. На авторката и се спи и предусеща, че тази публикация ще отнеме повече ценни минути, отколкото е предвидила. Добро утро :)

Следващите редове отлежават в главата ми отдавна. Там им беше уютно, но една блондинка никога не трябва да допуска едновременно струпване на сериозни мисли и мисли за мъже. Та в условията на тотално лятно разлагане на мозъчните клетки реших да направя една класациичица, мъничка, за хубави мъже - актьори, които бих искала да срещна на плажа. Ще се опитам да бъда максимално обективна и няма да взема предвид личните си предпочитания... също така няма да правя класация по ред на харесване просто щото е абсолютно невъзможно да определя кой е пръв, кой - втори. И така нека броенето да започне сегаааа:

Тук вероятно се пита:
"Винаги ли ще ми викат Едуард на галено?"
с Робърт Патинсън - британец с кехлибарени очи, постоянно променящи цвета си в зависимост от околната среда, нивата на жажда за кръв и т.н. Кожата му проблясва под лятното слънце сякаш е от диаманти... опс, това май се отнасяше за Едуард Кълън? Все още не мога да установя какво точно прави Роб, за да бъде толкова привлекателен за многобройните си фенки. Последният път, когато го гледах като Жорж Дюроа, той изглежда великолепно макар, че гримасите му са сравнявани с перманентен зъбобол или пристъпи на болки в корема. Един съвет: Роб, стига с тия екранизации на романи, на публиката ще им писне, а и имаш талант, който трябва да се демонстрира по - активно. (От друга страна съм сигурна, че всяка тийн-ка е прочела поне четири книги в живота си: "Бел Ами", "Вода за слонове", "Здрач" поредицата и "Космополис").
Спайк

Възниква нуждата да спомена и още един вампир (вече бивш) Ейдън Търнър... или иначе казано Мичъл ("Being Human" UK). Някой от вас ще каже, че вероятността да се срещнем с вампир на плажа клони към нула, но... в този живот никога нищо не се знае, а и мечтите са безплатни. Сексапилът при вампирите е една безкрайна бездна, в която нетрениран фен може да се изгуби буквално и безвъзвратно. То не бе Лестат (Том Круз), то не бе Дракула (Гари Олдмън), дали не бяха Спайк (Джеймс Марстерс)  и Ейнджъл (Дейвид Бореаназ), Бил Комптън (Стивън Мойер), Стафан (Пол Уесли) и Клаус (Джоузеф Морган), и много други... Списъкът е дълъг, а не ми е възможно да отделя само един единствен в моето сърце като автобус. Обещах да съм обективна и е редно да посоча Иън Сомърхолдър (не ме биите за правописа, не го знам как се изписва) в ролята на Деймън Салваторе от "The Vampire Diaries", който има най - многобройни и вероятно най - изтрещели фенки. Аз не съм сред тях. 

Има ли някоя жена, която не харесва Джуд Лоу? Която не би му родила поне 4 деца? Която не е точила лиги по сините му очи в самотните нощи? Неизброимо е количеството филми, в които при появата му всичко живо затаява дъх. Тъй като колкото и нечленоразделни похвали да изрека по негов адрес ще са малко просто ще замълча пред това, и това, и това.

Тюдорите 
Джонатан Рийс Мейерс - вероятно за някой от читателите присъствието на този субект тук е странно, но той е от Дъблин, а тамошната природа е известна с талантите си да създават мъжка красота и талант. Давам си сметка, че не е типичен красавец, но излъчването му на леко откачен и извратен привлича. А и как да отречем външностите му, които отлично презентира, превъплъщавайки се в Хенри 8? Надали някой ще забрави и Крис Уилтън (Мач пойнт) и Джон Хог...
Чарли Хънам

Идва ред на О!Чарли О! Хънам - ако някой не е разбрал той е британец! При това уникално, прекрасно, невероятно рус и синеок. Само ще кажа, че му се радваме в ролята на Джакс Телър ("Sons of Anarchy") и ще замълча. Любителките на мотори знаят по кой плаж да се разходят, та да му се порадват.

Райън Гослинг по моето не най - скромно мнение се появи на небосклона отдавна, но възмъжа наскоро. Дълго време от екрана се показваше едно кльощавко момченце с рус перчем и глуповата физиономия. Дойде момент, обаче, в който киносвета му предостави възможност да представи прелестите си и тогава много жени изпоприпадаха, други ах-наха от изненада, а мъжете им ги хвана срам и се затичаха към най - близкия фитнес. Дааа, това се случи неотдавна в "Crazy Stupid Love". И аз бях там, и аз видях. Личните ми филмови фаворити, в които го открих са "Blue Valentine" и "Drive".

Мат Бумър
Тъй като съм с много светла кожа много подходящ избор за плажна компания е Хю Лори. Подозирам, че след като дълги години беше д-р Хаус може би ще ми помогне с избора на подходящ SPF. За друго надали ще ми свърши работа, но поне разговорът ще е забавен и увличащ... размечтах се тотално!

За да охладя страстите ще приложа още едно доказателство за обективност - Джерард Бътлър. Поредният британец. Трудно се понасям с него, а и не мога да разбера обожанието насочено към него. Сексапилен бил... с прекрасен дувар, покрив... ми не, просто не мога да схвана защоооооо?!?!! Гледала съм 1-2 филма с него - не ги помня дори. Но моля фенки, порадвайте му се!

Оказва се, че доста мъже, с които жените бихме искали да срещнем на плажа са гейове, в това число и Мат Бумър. Толкова се разстроих като разбрах, че най - приятното занимание с него би било купуване на обувки. Е, да! За жените шопингът на приспособления за опазване на краката е истинско удоволствие, но кой на плажа ходи с обувки?!?!?! че и със сандали дори?!?!?!?! Затварям тази страница позорно лиготочене с пожелания Мат да участва във все повече филми, по възможност все да са изтъкващи неговия чар (и дувар).

Чанинг Тейтъм печели допълнителни точки с наличието на множество снимки като тази, че и по - добри :) 
Какво да ви кажа, драги читатели, за Чанинг Тейтъм? Фейсът му е малко крив и безизразен, ама... не може всички хубости на едно място, нали? Все пак е достатъчно лицеприятен, за да не се налага (поне за мен) да търся начин да го скрия от погледа си. Ако го срещна на плажа -  мой е с все перчема.

Дженсън Екълс
Дойде времето и на Дженсън Екълс. Истината е, че с него не бих седяла и минутка на плажа. Защо да си губим времето там при положение, че значително по - романтично с него би било в тъмната гора? Е трябва да знаете, че там се ходи облечен и задъжително с чувал каменна сол. Все пак ще ловим призраци! Да не решихте, че просто ще къмпингуваме?!?!?! Не! Ще се борим с демони, съчетавайки полезното с приятното! Надявам се, когато най - сетне "Свръхестествено" приключи жинзения си път този блог все още да съществува и музата да не ме е напуснала. Тогава ще се разпростра подробно върху качествата и недостатъците на всеки един елемент от драмата там.
ФранцузинЪТ

За финал на тази безкрайна доза мъжка хубост, изплувала в главата ми остават Раул Бова и Гаспар Юлие. Италианец и французин - нима има по - добра комбинация?!?!?!

италианецЪТ

Заключителни думи: Отдавна развалих реномето на този блог като сериозен, но аз толкова си мога, толкова си знам. Надявам се да остане поне един усмихнат хомо сапиенс от женски пол след като прочете безумните и безкрайни глупости, натръшкани по - горе. Не е възможно постоянно да бъдем сериозни. Приятна почивка!

Няма коментари:

Публикуване на коментар